Koffie Espresso

Koffie, Koffieautomaten, KoffieMachine, Espresso Machine

puC niet meer verkrijgbaar

puC, de Senseo concurrent, gooit de handdoek in de ring. Volgens Ahold, de leverancier van de puC, is “de verkoop economisch niet langer verantwoord.

Ahold lanceerde deze “Senseo-killer” in oktober 2007. Met de extra eigenschappen van de puC, nl. het zetten van cappuccino met special cups en ook het maken van thee en cup-a-soup met hetzelfde koffieapparaat, dacht Ahold het quasi monopoly van Senseo te doorbreken.

Het falen van de puC is vooral te wijten aan de mindere kwaliteit van dit koffietoestel. De koffie was niet warm genoeg en af en toe lekte er wel wat. Toen een klein jaar later een verbeterde puC werd aangeboden was het al te laat. Toen Senseo met een nieuw toestel uitkwam, de Senseo Latte Select, dat ook cappuccino kon maken, had de puC helemaal geen schijn van kans meer.

Ahold pastte ook de officiele website van de puC aan. Op de website www.puc.nlĀ  kan je enkel nog naar de rubriek service gaan. Op de vraag “Waar kan ik een nieuwe puC kopen”, kan je het volgende antwoord lezen:

puC is op korte termijn niet meer verkrijgbaar in de winkel.

Geen Reacties

Nog geen reacties.

Reageer hier

 


Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Navigatie

  Koffie (Home)
  Espresso
  Cappuccino 
 
Senseo
  Nespresso
  Koffie Rombouts
  Koffie Recepten 
 
Koffie Boeken 

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: