Koffie Espresso

Koffie, Koffieautomaten, KoffieMachine, Espresso Machine

Koffie drinken en voorkom slechte adem

[program id=”1323″]

Koffie drinken en slechte adem

Een slechte adem, niemand heeft het graag. Nochthans een vervelend en veel voorkomend probleem. Volgens een Israëlisch onderzoek bestaat er een eenvoudige en ook aangename oplossing tegen die slechte adem. Ga naar uw koffieautomaat en zet een heerlijk kopje koffie en drink dit met smaak!

Koffie drinken tegen een slechte adem.

Drink koffie tegen een slechte adem.

Koffiebonen bevatten immers stoffen die de bacteriën in je mond ervan weerhouden stoffen te verspreiden die de slechte adem veroorzaken. Muntjes gecombineerd met die koffie-specifieke stoffen zouden dus hét antwoord kunnen zijn voor mensen met een slechte adem. Het onderzoek werd uitgevoerd aan de universiteit van Tel Aviv, onder leiding van professor Mel Rosenberg. Eigenlijk dachten de onderzoekers dat koffie slechte adem veroorzaakte, en waren ze op zoek naar de stoffen die dat veroorzaakten. Maar dat bleek niet het geval in het labo: de buisjes waaraan zwarte koffie werd toegevoegd, hadden 90 procent minder uitstoot van gassen geproduceerd door bacteriën.

Waarom een welriekende adem na koffie drinken?

Waarom hebben koffiedrinkers dan soms wel een niet welriekende adem? Dit is niet te wijten aan de koffie, maar aan hetgeen men bij de koffie doet, melk of room. Zuivelprodukten doen de mond uitdrogen, daardoor krijgen de bacteriën vrij spel.
Conclusie: koffie drinken voor een goede adem!

bron: De Morgen

1 Reactie

  1. Kim zegt:

    Wat een leuk artikel! Ik heb er eigenlijk nooit bij stil gestaan!RSS feed voor reacties op dit artikel. TrackBack URLReageer hier

 


Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Navigatie

  Koffie (Home)
  Espresso
  Cappuccino 
 
Senseo
  Nespresso
  Koffie Rombouts
  Koffie Recepten 
 
Koffie Boeken 

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: