Koffie Espresso

Koffie, Koffieautomaten, KoffieMachine, Espresso Machine

Kopje koffie met Penelope Cruz

Een kopje koffie van Almodóvar

Een kopje heerlijke espresso drinken met Penélope Cruz is niet voor velen weggelegd. De Italiaanse koffiespecialist Illy brengt hier verandering in met een nieuwe tassenreeks in de Illy Art Collection. De hoofdrolspeelster uit ‘Los Abrazos Rotos‘, de nieuwste film van Pedro Almodóvar, siert het eerste kopje van de nieuwe serie.

Kopje Illy koffie met Penelope Cruz

Kopje Illy koffie met Penelope Cruz

De release op 18 maart in Madrid van de ‘film noir’ Los abrazos rotos met Penelope Cruz in de hoofdrol, was voor Illy de ideale aanleiding voor een nieuwe reeks van koffiekopjes van de hand van regisseur Pedro Almodóvar.

Het kopje koffie toont een serie fotogrammen met het gezicht van Penélope Cruz in een onvervalste Warhol-popart stijl. Tijdens de expositie, die geheel aan de regisseur is toegewijd, zullen de prototypes van nog zes andere kop en schotels van de hand van Almodóvar worden getoond. Nog nooit eerder werd een Illy Art Collection op deze wijze voorvertoond. De set herleidt de succesvolle artistieke stappen van de Spaanse regisseur naar een kunstwerk van 6 film symbolen. De tentoonstelling vindt plaats in het Círculo de Bellas Artes in Madrid vanaf 17 maart tot 19 april.

De ‘Illy Art Collection’ mag Pedro Almodovar toevoegen aan het lange lijstje van kunstenaars die een eigen tassenreeks ontwierpen. Zestig collecties van onder meer Jeff Koons, Michelangelo Pistoletto en James Rosenquist werden wereldwijd in beperkte oplage op de markt gebracht. Illy wil op die manier kunst in het alledaagse leven brengen. Een eenvoudig kopje wordt dankzij de kunstenaars een ‘must-have’ cultuurobject.

Los abrazos rotos

Als een soort trailer, kondigt deze kop en schotel de voltallige Illy Art Collection van Almodóvar aan, die in de herfst van dit jaar haar wereldwijde première maakt.

De lang verwachte film Los abrazos rotos vertelt het verhaal van Matteo, Lena, Judit en Ernesto Martel. Het is een verhaal over hartstochtelijke liefde waarin het noodlot, jaloezie, machtsmisbruik, vreemdgaan en schuldgevoel overheersen en verwarren. De meest expressieve scène van deze film noir toont het beeld van twee in stukken verscheurde geliefden. Het verhaal speelt zich af tussen de jaren ’90 en het heden in Lanzarote en Madrid. De sfeer lijkt sterk op die uit de film noirs van de jaren ’50.

De release van de film vindt plaats op 18 maart in de Spaanse filmhuizen en vanaf mei in heel Europa.

Geen Reacties

Nog geen reacties.

Reageer hier

 


Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Navigatie

  Koffie (Home)
  Espresso
  Cappuccino 
 
Senseo
  Nespresso
  Koffie Rombouts
  Koffie Recepten 
 
Koffie Boeken 

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: