Koffie Espresso

Koffie, Koffieautomaten, KoffieMachine, Espresso Machine

Dolce Gusto winnaar van coolest-gadgets.com

De Krups Nescafe Dolce Gusto was de verrassende winnaar van deze week bij www.coolest-gadgets.com. Het is ook de enige koffiezet met een bolvormig waterreservoir, en onderscheid zich uiterlijk dan ook van de andere koffiemachines. Volgens het reclamefilmpje heeft hij iets weg van een soort kip.

Nescafe Krups Dolce Gusto

Nescafe Krups Dolce Gusto

Bestel hier uw Krups Nescafe Dolce Gusto.

Verzendkosten Belgie/Nederland 5.99 euro

De Krups Nescafe Dolce Gusto is een veelzijdig apparaat, hij serveert een perfect kopje koffie, maar maakt ook lattes, cappuccinos, espresso’s, warme chocolade (hot chocolate), en zelfs ijs cappuccinos.

3 Reacties

 1. Celine zegt:

  Mijn ouders hebben sinds dit weekend de Nestle Dolce Gusto.. Voor iedereen die goede koffie kan waarderen is dit echt de uitvinding van het jaar. Het geld zeker waard en naar mijn mening heerlijke koffie! Mijn favoriet is de CafĂ© Macchiato maar ook de rest is zeker beter dan een normaal ‘kopje koffie’

 2. Johan Verwijk zegt:

  Hoe DURFT men dit met het woord “koffie” in verband te brengen? En hoe KAN je dit lekker vinden? Vroeger alleen maar senseo gehad? Ja dan zal dit wel beter wezen. Kijk eens naar de INHOUD van de cupjes. Kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, geurstoffen, eiwitten (om maar een cremelaag te krijgen, EN…..OPLOSKOFIIE !!! Als je DIT lekker kan vinden mankeert er toch wel iets aan je !

 3. Ronald zegt:

  Het is heerlijke KOFFIE KOFFIE KOFFIE, en verdraaide makkelijk vergeleken met normale espresso apparaten.
  En geur, kleur en smaakstoffen? Ik heb de inhoud gelezen: Ingredienten: gebrande en gemalen koffie, melkpoeder en suiker. That’s all folks.
  Zeg eens, dokter Johan, mankeert er nu iets aan mij? Ik heb eerder het idee dat er iemand naar de inhoud van JOUW cupje moet gaan kijken…RSS feed voor reacties op dit artikel. TrackBack URLReageer hier

 


Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Navigatie

  Koffie (Home)
  Espresso
  Cappuccino 
 
Senseo
  Nespresso
  Koffie Rombouts
  Koffie Recepten 
 
Koffie Boeken 

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: