Koffie Espresso

Koffie, Koffieautomaten, KoffieMachine, Espresso Machine

Kleine borsten door koffie

Wie wist er dat koffie zulke gevolgen kon hebben. Een zegen voor dames met een maatje te veel… voor degenen die net wat te weinig hebben wordt het kopjes koffie tellen.

Uit onderzoek blijkt nu dat borsten kleiner worden als je gemiddeld 3 koppen koffie per dag drinkt.
Wat er waar is van deze onderzoeksresultaten, is de vraag, maar verbazingwekkend is het wel. Zweedse onderzoekers van een onbekende universiteit hebben namelijk ‘ontdekt’ dat vrouwen die meer dan drie koppen koffie per dag drinken, kleinere borsten krijgen.

Ze interviewden 300 vrouwen over hun cupmaat en het aantal kopjes koffie dat ze per dag dronken. Volgens de wetenschappers waren drie kopjes koffie per dag al genoeg om de borsten van de vrouwen te laten krimpen. Elk kopje koffie méér versterkte deze “verkleining” nog.  Volgens het onderzoek ligt de oorzaak bij een gen dat verband houdt met koffie en borsten.

Het voordeel: een hoop minder borstverkleiningsoperaties. Helaas gaat het krimpen maar heel langzaam. Vrouwen die wel tevreden zijn over hun cupmaat, maar ook van een lekker kopje koffie houden, hoeven zich daarom ook geen zorgen te maken dat hun borsten aan het eind van hun leven verdwenen zijn. Ze worden wel kleiner, maar verdwijnen niet opeens.

3 Reacties

 1. Duuz zegt:

  Handig voor de vrouwen die willen opteren voor een borstverkleining!!

  Verder is het pure onzin, zo’n onderzoekje.
  Dadelijk krijgen we nog te lezen dat ze van thee dan juist weer groter worden ,of liever nog; van koffiemelk, dan compenseert het weer. 😉

 2. Bianca zegt:

  Daar geloof ik niks van ik drink toch ( overdag ) wel 10 bakken koffie.
  Na het avondeten niet meer, dan kan ik niet slapen.
  En mijn c cup is hetzelfde als ca 5 jaar geleden.
  Maar je kan natuurlijk ook de koffiepads gebruiken als vulling

 3. Wouter van der Venne zegt:

  Wel we weten van koffie dat het enigszins diuretisch werkt (vochtafdrijvend) maar of dat nu aan de basis ligt van het verkleinen van de borsten is nog maar de vraag. Ik zelf ben een fervente koffie drinker en heb onlangs een speciale koffie gevonden waar je wel van slaapt … ongelofelijk maar waar !!! meer info omtrent deze koffie via http://www.mijnkopjekoffie.comRSS feed voor reacties op dit artikel. TrackBack URLReageer hier

 


Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Navigatie

  Koffie (Home)
  Espresso
  Cappuccino 
 
Senseo
  Nespresso
  Koffie Rombouts
  Koffie Recepten 
 
Koffie Boeken 

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: