Koffie Espresso

Koffie, Koffieautomaten, KoffieMachine, Espresso Machine

Cécémel Hot al uitverkocht

Na slechts twee weken moet Cécémel de verkoop van Cécémel Hot stoppen in België, wegens productieproblemen. Met de Hot Cecemel, een concentraat van chocomelk, en een aangepast padhouder kan je chocolade koffie zetten met je Senseo apparaat.

In Nederland zijn er ook bevoorradingsproblemen, doch minder erg dan in België.

Voorlopig stopt Cecemel de verkoop, tot de productie terug voldoende op niveau is. Dit om te vermijden dat er lege winkelrekken in de warenhuizen en andere winkels zijn. Tegen de jaarwisseling zal de Hot Cecemel weer in de winkels liggen.

De speciale Cécémel Hot-pads voor het Senseo-koffie-apparaat en de nieuwe padhouder werden gelanceerd op 6 oktober. In minder dan drie weken tijd was het hele assortiment uitverkocht.

Concurrent Douwe Egberts is uiteraard in zijn nopjes, want die kunnen de grote vraag nog wel volgen.  De Senseo Hot Choco, op basis van melk- en cacaopoeder, is een groot succes. Buiten de verwachtingen, maar we kunnen de winkels nog steeds voldoende voorzien van deze pads.

2 Reacties

 1. Katrien zegt:

  Ik trok ook naar de winkel voor de chocopads, gewapend met een kortingsbon,en mijn dochter vond het geweldig.
  Maar: geen cécémel pads…
  Wel een startpakket van Douwe Egberts. Die doen nu wel goede zaken, voor eventjes toch. Want we hebben ze gekocht, vol verwachting onmiddelijk geprobeerd…en wat viel dat tegen!
  Een waterige bruine smurrie…
  We gaan ze toch maar opgebruiken, in afwachting van de jaarwisseling. Want ik verzeker je, mijn dochter zal het tegen dan niet vergeten zijn en alle blaadjes in het oog houden om zeker als eerste bij de pads-afdeling te staan. We zullen geen tweede keer te laat komen…
  Ik hoop dat de chocomelk dan toch meevalt.
  We kijken er naar uit.

 2. Dominique Coppens zegt:

  Volledig met Katrien eens, maar wij hadden wel het geluk om beide (Douwe Egberts & Cecemel) te proberen. Wat een verschil !!!! Cecemel is inderdaad wat het belooft, smeuig, lekker en helemaal niet waterig. Wij wachten dan ook vol ongeduld op de terugkeer van de Cecemel pads want gezien het succes hier binnen het gezin, zaten ook wij al snel door onze voorraad …RSS feed voor reacties op dit artikel. TrackBack URLReageer hier

 


Abboneer u hier, en automatisch komen alle nieuwe artikels naar u toe.

Navigatie

  Koffie (Home)
  Espresso
  Cappuccino 
 
Senseo
  Nespresso
  Koffie Rombouts
  Koffie Recepten 
 
Koffie Boeken 

Gratis Nieuwsbrief

Naam:
Email: